Wij zijn trots op ons werk!

Van websites tot webshops en huisstijlen. We hebben het hier allemaal verzameld zodat je een goede indruk krijgt van ons werk. Wil je meer weten? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zijn trots op ons werk!

Van websites tot webshops en huisstijlen. We hebben het hier allemaal verzameld zodat je een goede indruk krijgt van ons werk. Wil je meer weten? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

ster_wit_geel
Previous
Next

Spectaculo

Spectaculo is het nieuwe gratis cultuurfestival in Geleen. Drie dagen lang gratis voorstellingen in en rondom het centrum. Voor jong en oud! Wij hebben de huisstijl, website en alle marketing middelen ontwikkeld. Uitgangspunt was een open, vrolijke en opvallende huisstijl. 

Van Dyck Brown

De kleurschakeringen geïnspireerd op Paul Smith, gecombineerd met de klassieke Kasteelomgeving van hun kantoor in Boxtel. Zie hier de nieuwe website van Van Dyck Brown, stijlvol, kleurrijk en makkelijk aan te passen en te bewerken. Wij houden wel van wat extra kleur, gelukkig Van Dyck Brown ook!

Previous
Next

Vloeren en gordijnen aan huis

Vloeren & Gordijnen Aan Huis is dé woninginrichter in Brabant en Limburg met oog voor kwaliteit en persoonlijke service. Deze kwaliteiten hebben we laten terugkomen in de huisstijl en de website. Het is persoonlijk opgezet met alle ruimte voor de weergave van de projecten.

Venlex Advocaten

Voor Venlex Advocaten in Venlo hebben wij de nieuwe website gerealiseerd. De huisstijl hebben we een aantal jaren geleden al voor hun ontwikkeld. Een duidelijke en stijlvolle website met een persoonlijke touch. 

Previous
Next
Previous
Next

Axiom

Axiom is een no-nonsense full-service productiebureau dat projecten met een tijdelijk karakter adviseert, organiseert en realiseert. De basis was een eenvoudige website, waar ze hun projecten op kunnen tonen. Eenvoudig in gebruik en beheer.
Previous
Next

SWVVO Westelijke Mijnstreek

Voor het samenwerkingsverband van scholen in de Westelijke Mijnstreek hebben wij deze informatieve website ontwikkeld. De huisstijl komt terug in de kleuren die gebruikt zijn in de website. De website is duidelijk en helder in opzet. Informatievoorziening was hierin het belangrijkste.

Pythagoras music fund

Investeren in muziek? Pythagoras maakt het mogelijk. In hun portfolio zitten wereldsterren. Dit moest allemaal verwerkt worden in een eenvoudige, gebruiksvriendelijke website. Hun portfolio moest eenvoudig te beheren zijn, en te filteren op basis van welke rechten ze hebben van een artiest. 

Previous
Next
Previous
Next

Expertiseburea Helse Liefde

Helse Liefde is een expertisebureau met expertise in slachtoffers van loverboys (mensenhandel), seksuele uitbuiting, eergerelateerd geweld en afhankelijkheid in relaties.

Voor expertisebureau Helse Liefde hebben wij een WordPress met integratie van Woocommerce en Zendesk chat gebouwd.  

Vitalias

Vitalias is een vooruitstrevende Arbo organisatie die de lijnen kort houdt en de gesprekken persoonlijk. Met behulp van hun Vitalias-Communicatie-Gedrags-Model kunnen werkgevers, leidinggevenden en werknemers hun eigen struikelblokken herkennen, erkennen, bekennen en oplossen.

Oude Rechtbank

De Oude Rechtbank, gelegen op Stratumseind te Eindhoven is overdag bij uitstek de plek voor een lunch, borrel of diner. In de avond veranderd de Oude Rechtbank in een bruisend pand waar plek is voor allerlei events. Van comedyshows tot open mic en club nights met de tofste DJ’s. De website sluit hier naadloos op aan. 

Opgroeien in 046

Opgroeienin046.nl is de plek waar jongeren, (aanstaande) ouders en verzorgers informatie kunnen vinden over opvoed thema’s. Het platform biedt enorm veel informatie en is altijd up to date met de nieuwste onderwerpen. De website voldoet aan de WCAG-norm.

Compen Architecten

Het uitgangspunt van de nieuwe website van Compen Architecten waren de projecten. Deze moesten een centrale plek krijgen met veel ruimte voor de fotografie. Dit zorgt voor een ontzettend mooie website waar de projecten zich van hun mooiste kant laten zien!

Mannen met Smaak

Mannen met Smaak is nu ook volledig digitaal! Van het bestellen tot de maaltijdservice tot barbecue’s en borrelplanken! Het was de bedoeling om hun smaak beleving tot uiting te laten komen op de website. De website is gebouwd in WordPress. Neem snel een kijkje en geniet van een barbecue tot live-cooking bij je thuis of op je bedrijfsfeest!

Previous
Next

SKPO

De scholen van SKPO staan in Eindhoven en omgeving: een kansrijke omgeving met een unieke dynamiek. Deze dynamiek hebben we ook geprobeerd terug te brengen in de website. Geen pagina is hetzelfde! Alles is eenvoudig bij te werken door SKPO zelf. 

De Polders

Centrum voor mondzorg De Polders was op zoek naar een partner die hun verouderde huisstijl en website moest gaan vernieuwen. Ze wilden een frisse en eigentijdse uitstraling. Tevens wilden ze een persoonlijkere benadering en betere uitleg van de disciplines en hun verschillende locaties.
Previous
Next

Allsafe mini opslag

AllSafe Mini opslag is de tweede grootste opslag aanbieder in Nederland. Ze onderscheiden zich met een hoog service gehalte. Belangrijkste doel van de nieuwe website was het verhogen van conversies. Aan de hand van de meetgegevens hebben we een volledig nieuw ontwerp gemaakt.

ABVC

De ABvC heeft als doel om counselling in Nederland op de kaart te zetten en te professionaliseren. Ze bewaken de kwaliteit van de counsellors die aangesloten zijn (de zogenaamde registercounsellors) en ontwikkelen daarvoor criteria en procedures ten behoeven van de kwaliteitsbewaking. Voor de ABvC hebben wij een nieuwe website ontwikkeld met een uitgebreide zoekfunctionaliteit. Daarnaast hebben we een informatie animatie ontwikkeld en al het bijbehorende promotie materiaal.

Previous
Next
Previous
Next

Samen Bijzonder

Samen Bijzonder is een kleinschalige kwalitatieve dagbesteding gelegen in het centrum van Geleen. We hebben de huisstijl, website en bestickering van hun pand verzorgt. Kleurrijk, speels en uniek!

Merel Morre

Merel Morre is dichter en tekstschrijver. Ze heeft aan ons gevraagd om een custom made wordpress website te maken met een net iets andere stijl. Open, licht en persoonlijk. Maar vooral niet ingewikkeld. Naast het schrijven van persoonlijke gedichten, verkoopt ze via de website ook verschillende producten. Wij hebben daarom een webshop geintegreerd.
Previous
Next

De Speelfee

Open einde speelgoed, momhacks, een speelcafe maar ook 25 duizend volgers op Instagram. Maartje Hendriks neemt je mee in de wondere wereld van haar boefjes en geeft je zo allemaal tips en tricks. Daar hoorde natuurlijk een mooi logo en website bij!

PHI-MED

PHI-MED heeft ons benaderd om een conversie vergrotende website op te zetten die een persoonlijker verhaal verteld. De verhalen van mensen moest centraal staan. Samen met ronde vormen en video integratie hebben we geprobeerd om de keiharde realiteit van de problematiek te verzachten.
Previous
Next
Previous
Next

Het Rughuis

Het Rughuis is een gespecialiseerde (2e lijns) gezondheidszorg instelling. Voor het Rughuis hebben wij de huisstijl, website en animatie film verzorgd. In later stadium zijn wij ook betrokken geweest met de bouw van het Mijn Rughuis en verscheidene reclame uitingen.

Dohmen Interieur

Voor Dohmen Interieur zijn we begonnen met het bedenken van de naam, daaruit voortvloeiend zijn de huisstijl, website en alle reclamemiddelen gekomen. Een mooie luxe uitstraling.

Previous
Next