Wij zijn trots op ons werk!

Van websites tot webshops en huisstijlen. We hebben het hier allemaal verzameld zodat je een goede indruk krijgt van ons werk. Wil je meer weten? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zijn trots op ons werk!

Van websites tot webshops en huisstijlen. We hebben het hier allemaal verzameld zodat je een goede indruk krijgt van ons werk. Wil je meer weten? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

ster_wit_geel

Gezond Binnen

In samenwerking met Van Dyck Brown hebben we het platform Gezond Binnen ontwikkeld. Gezond Binnen gaat over het thema “Hoe houd je het gezond binnen?”. Aangesloten partners zijn Velux, Philips, Heijmans en Nationale Nederlanden.

Vitalias

Vitalias is een vooruitstrevende Arbo organisatie die de lijnen kort houdt en de gesprekken persoonlijk. Met behulp van hun Vitalias-Communicatie-Gedrags-Model kunnen werkgevers, leidinggevenden en werknemers hun eigen struikelblokken herkennen, erkennen, bekennen en oplossen.

Oude Rechtbank

De Oude Rechtbank, gelegen op Stratumseind te Eindhoven is overdag bij uitstek de plek voor een lunch, borrel of diner. In de avond veranderd de Oude Rechtbank in een bruisend pand waar plek is voor allerlei events. Van comedyshows tot open mic en club nights met de tofste DJ’s. De website sluit hier naadloos op aan. 

Opgroeien in 046

Opgroeienin046.nl is de plek waar jongeren, (aanstaande) ouders en verzorgers informatie kunnen vinden over opvoed thema’s. Het platform biedt enorm veel informatie en is altijd up to date met de nieuwste onderwerpen. De website voldoet aan de WCAG-norm.

Compen Architecten

Het uitgangspunt van de nieuwe website van Compen Architecten waren de projecten. Deze moesten een centrale plek krijgen met veel ruimte voor de fotografie. Dit zorgt voor een ontzettend mooie website waar de projecten zich van hun mooiste kant laten zien!

Mannen met Smaak

Mannen met Smaak is nu ook volledig digitaal! Van het bestellen tot de maaltijdservice tot barbecue’s en borrelplanken! Het was de bedoeling om hun smaak beleving tot uiting te laten komen op de website. De website is gebouwd in WordPress. Neem snel een kijkje en geniet van een barbecue tot live-cooking bij je thuis of op je bedrijfsfeest!

Previous
Next

Samen Bijzonder

Samen Bijzonder is een kleinschalige kwalitatieve dagbesteding gelegen in het centrum van Geleen. We hebben de huisstijl, website en bestickering van hun pand verzorgt. Kleurrijk, speels en uniek!

Parc Madeleine

Parc Madeleine is een kleinschalig luxe vakantiepark in de alpen in Frankrijk. De appartementen en chalets liggen aan de piste en bieden ski in & out (skigebied Grand Domaine 165 km). Het vakantiepark is gelegen in het centrum van Saint Francois. Wij hebben voor hun de website ontwikkeld, een meertalige WordPress die eenvoudig te beheren is en een luxe uitstraling heeft.
Previous
Next
Previous
Next

Annemiek Hanssen Fotografe

Hobby fotografe Annemiek Hanssen wilde graag een portfolio website alwaar zij haar werk op kwijt kan. Samen met de huisstijl is het een moooi geheel geworden.

De Polders

Centrum voor mondzorg De Polders was op zoek naar een partner die hun verouderde huisstijl en website moest gaan vernieuwen. Ze wilden een frisse en eigentijdse uitstraling. Tevens wilden ze een persoonlijkere benadering en betere uitleg van de disciplines en hun verschillende locaties.
Previous
Next

Allsafe mini opslag

AllSafe Mini opslag is de tweede grootste opslag aanbieder in Nederland. Ze onderscheiden zich met een hoog service gehalte. Belangrijkste doel van de nieuwe website was het verhogen van conversies. Aan de hand van de meetgegevens hebben we een volledig nieuw ontwerp gemaakt.

ABVC

De ABvC heeft als doel om counselling in Nederland op de kaart te zetten en te professionaliseren. Ze bewaken de kwaliteit van de counsellors die aangesloten zijn (de zogenaamde registercounsellors) en ontwikkelen daarvoor criteria en procedures ten behoeven van de kwaliteitsbewaking. Voor de ABvC hebben wij een nieuwe website ontwikkeld met een uitgebreide zoekfunctionaliteit. Daarnaast hebben we een informatie animatie ontwikkeld en al het bijbehorende promotie materiaal.

Previous
Next
Previous
Next

Nieuwe Mama

Nieuwe Mama is een nieuw initiatief die moeders helpt bij een moeilijke start. Van huisstijl tot website en marketing advies. De dames achter dit initiatief zijn gedreven en timmeren hard aan de weg!

Maat Houtmeesters

Voor Maat Houtmeesters hebben wij een huisstijl ontwikkeld. De liefde voor hout hebben wij benadrukt in deze opzet. 

Previous
Next

BodyFreeze

Voor BodyFreeze hebben wij een volledig nieuwe website gebouwd in WordPress. Meer gericht op conversie met een persoonlijkere touch. Frisse kleuren en gericht op de mobiele bezoeker.

Merel Morre

Merel Morre is dichter en tekstschrijver. Ze heeft aan ons gevraagd om een custom made wordpress website te maken met een net iets andere stijl. Open, licht en persoonlijk. Maar vooral niet ingewikkeld. Naast het schrijven van persoonlijke gedichten, verkoopt ze via de website ook verschillende producten. Wij hebben daarom een webshop geintegreerd.
Previous
Next

Het Rughuis

Het Rughuis is een gespecialiseerde (2e lijns) gezondheidszorg instelling. Voor het Rughuis hebben wij de huisstijl, website en animatie film verzorgd. In later stadium zijn wij ook betrokken geweest met de bouw van het Mijn Rughuis en verscheidene reclame uitingen.

PHI-MED

PHI-MED heeft ons benaderd om een conversie vergrotende website op te zetten die een persoonlijker verhaal verteld. De verhalen van mensen moest centraal staan. Samen met ronde vormen en video integratie hebben we geprobeerd om de keiharde realiteit van de problematiek te verzachten.
Previous
Next
Previous
Next

Dohmen Interieur

Voor Dohmen Interieur zijn we begonnen met het bedenken van de naam, daaruit voortvloeiend zijn de huisstijl, website en alle reclamemiddelen gekomen. Een mooie luxe uitstraling.

Prevent Beveiliging

Voor Prevent Beveiliging hebben wij de volledige huisstijl ontwikkeld. Van logo, tot briefpapier, kleding en bestickering van voertuigen.

Previous
Next
Previous
Next

Spotlight Cosmetics

Spotlight Cosmetics is een B2B merk die handelt in de nagellak industrie. De blauw paarse kleur was een must-have voor de klant. Tevens hebben we de website ontwikkeld.