Over ons

Nuchtere no-nonsense aanpak met het hart voor jouw marketing en communicatie.

Over ons

Nuchtere no-nonsense aanpak met het hart voor jouw marketing en communicatie.
ster_wit_roze

Ons team

Een goed team kent elkaars kwaliteiten en zwaktes en vult elkaar aan. De balans die wij bieden is zeker niet uniek. Wij zijn gewoon ons zelf, eerlijke prijzen en altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing voor het probleem en de beurs. We hebben alle disciplines in en rondom ons huis om je van dienst te zijn.

Dennis Dohmen

Eigenaar / creatieve brein

Groot geworden als marketeer in de reiswereld, besloot hij in 2011 zijn eigen bureau te beginnen. Het creatieve brein die met zijn marketing en communicatie kennis zorgt voor de frisse wind!

Frank van Rooij

Online marketeer / e-commerce specialist

Van online marketing tot aan het bouwen en optimaliseren van de webshop. Zijn roots komen uit de reis- en telecomwereld daarom bezit Frank over een flinke bagage aan kennis en ervaring en kan hij ieder vraagstuk aan.

Loek Wetzels

Front- backend developer

Code kloppen kan hij als geen ander maar hij is ook in staat om esthetisch mooie dingen neer te zetten, met een uitstekend gevoel voor usability. Hij is kritisch en vindt altijd een oplossing. Een echte kameleon, switcht moeiteloos van front- naar backend development.

Jovi Swaen

Vormgever / dtp’er

Talentvol is Jovi zeker! Begonnen als dtp’er, maar heeft zich moeiteloos ontpopt tot een echte multimedia designer. Video monteren? Website ontwerpen? Of een complete huisstijl ontwerpen? Laat dat maar aan Jovi over!